Izdvojili smo najčešća pitanja klijenata u vezi Izrade Sajtova

Sve što Vas zanima o nama i našem poslovanju, kao i pitanja koja nam se postavljaju

Šta dobijam ako imam sajt?

U današnje vreme, nezamislivo je da niste prisutni na internetu, najvećoj globalnoj mreži. Istraživanja su pokazala da velika većina koja ima potrebu za kupovinom, potražnjom ili prosto radoznalošću, prvo ide na internet kako bi pogledali ono što traže. Ukoliko Vas tamo nema, šanse su Vam jako male da će se za Vas čuti ili da ćete prodavati svoje proizvode. Takođe, delovaćete mnogo ozbiljnije kao firma sa sajtom i potpunim informacijama klijentu.

Da li mogu da menjam svoj postojeći sajt?

Naravno da možete. Bilo da je sajt mnogo star, da nešto na njemu funkcioniše ili da Vam se jednostavno više ne sviđa, mi možemo izmeniti u potpunosti izgled Vašeg starog sajta uz naše stručne predloge šta je neophodne dodati ili ukloniti, u skladu sa Vašim poslovanjem i potrebama.

Za koliko vremena može da se izradi sajt?

Ovo je jedno od najčešćih pitanja koje nam se postavlja. U narodu se kaže, što je brzo, to je i kuso. Izrada sajtova može da zavisi od mnogo faktora, od same veličine, sadržaja i kompleksnosti projekta. Svakako, vremenski rok se utvrđuje na početku rada sajta i o tome ćete biti obavešteni u startu.

Da li mogu sam da održavam svoj sajt?

Možete, danas postoji više sistema izrade sajta, gde kod nekih imate mogućnost da sami održavate Vaš sajt, ali to svakako nije preporučljivo, pogotovo ako ste laik u tom segmentu. Izuzetno je zahtevno, jedna mala greška može da načini da Vaš sajt “padne".

Kako mogu da pratim posetu na sajtu?

Dodatno možemo instalirati kodove, koji su neophodni za praćenje poseta na sajtu, kako na Google-u, tako na Facebook-u i dr. Otvaraju Vam se mnoge mogućnosti kreiranjem sajta, a praćenjem dešavanja možete učiniti da Vaš sajt postane još bolje i unapređeniji.

Da li ste uvek dostupni za izmene na sajtu?

Naravno da jesmo, dostupni smo uvek za dogovor oko izmena i ažuriranja na sajtu, dodavanje ili izbacivanje nekih elemenata ili izmena bilo koje vrste. Neke izmene se mogu odmah napraviti, dok neke zahtevaju nešto više vremena.

Da li radite oglase za Google, Instagram i Facebook?

Radimo oglase na Instagram-u, Facebook-u i Google-u. Predočimo Vam kompletan plan i program, pravimo vizuale i osmišljavamo ceo proces koji će Vam doneti momentalne rezultate. Dobijate i kompletnu analitiku sa posetama, budžetom, potrošnjom, kompletno sve.

Niste pronašli svoj odgovor?

Ukoliko niste pronašli željeni odgovor na ovoj stranici, kontaktirajte nas

    Pronađite nas lako!

    Posetite nas i ispišimo nove stranice sajta zajedno