Samsung Galaxy S10+
Ovaj telefon postavlja granice koje će mnogi imati muke da dostignu. U pitanju je prelep uređaj sa 6.4-inčnim AMOLED displejom koji ostavlja bez daha i koji drugi telefoni jednostavno ne mogu da nadmaše, pa čak ni iPhone – pogotovo kada su u pitanju kvalitet slike i uglovi gledanja u pitanju.
Velika prednost ekrana jeste i HDR10+ format koji je stvorio Samsung i koji je tu da konstantno modifikuje podešavanja ekrana kako biste u svakom trenutku na ekranu gledali najbolje moguće boje koje on može da pruži.
Tu su i zaobljene ivice, kao Edge bočni displej koji možete da pozovete prelaskom prsta preko ivice kako biste istog trenutka pristupili aplikacijama koje najviše koristite, ili ljudima koje najčešće pozivate. Ispod displeja smešten je Snapdragon 855 procesor uparen sa 8GB radne memorije i 128GB prostora za skladištenje podataka.

Pokušali smo da Vam pomognemo u odabiru telefona između dve najpopularnije marke na svetu. Ali, složićete se, telefon je postao stvar prestiža, zar ne?

iPhone 11 Pro Max
Ovo je naslednik iPhone XS Max modela, koji zadržava isti ekran, ima isti poboljšani Face ID kao i ostala dva nova modela, kao i A13 čipset, 12MP prednju kameru, bežično punjenje i Wi-Fi 6. Sistem kamera na poleđini je isti kao kod iPhone 11 Pro, ima 6GB RAM-a i Apple Pencil podršku. Baterija je kapaciteta 3500mAh. Opcije skladišnopg prostora su 128GB, 256GB i 512GB.