Zašto izabrati PROWeb za Izradu Sajta?

Imamo veliku bazu klijenata koji su nam ukazali poverenje. Pogledajte naš portfolio i uverite se i sami u to. U svakom trenutku nam se možete obratiti, za uslugu, pomoć, pitanje ili predlog za saradnju. Naše ponude i informacije su besplatne! Kontaktirajte nas i obrazložite nam za čim imate potrebu, a mi ćemo Vam dati najbolje predloge i rešenja u najkraćem mogućem roku. Radujemo se svakom novom projektu, to je uspeh za nas, a Vi ste naša inspiracija!

Pružamo visoki kvalitet naših usluga

Ukoliko se odlučite da Vam mi izrađujemo sajt, budite sigurni da će to biti urađeno na maksimalnom nivou,
sa velikom posvećenošću i akcentom na detalje, koji su u našem poslu i najvažniji.

Moderni Sajtovi i Responsive Dizajn

Izrađujemo sjajna dizajnerska rešenja u najkraćem roku

Ne sumnjamo da ćete izabrati najbolje za Vas. Uvek stojimo na raspolaganju, izlazimo u susret za sva pitanja koja imate, a sajt izrađujemo u najkraćem roku. Upoznajte naše članove, saznajte gde se nalazimo, ne ustručavajte se da nas kontaktirate i postavljate pitanja, a mi ćemo Vam odgovoriti ubrzo. Brza saradnja i dogovor su ono što čine jednu od ključnih stvari u poslovanju, a sa nama ćete to imati sigurno. Odgovorno i sa puno žara pristupamo svakom novom projektu i izazovu.

Usluge

Izrada Sajtova

Moderni, kvalitetni, brzi, dinamični sajtovi i u skladu sa najnovijim trendovima... Pravimo sajtove po Vašem ukusu, a uz naše sugestije i smernice dobićete ono što ste želeli.

Responsive Dizajn

Responsive Sajtovi se podrazumevaju, kako mobilni telefoni preuzimaju sve veću ulogu. Naši sajtovi su prilagođeni za sve uređaje i rezolucije (telefon, tablet, laptop, desktop...).

SEO Optimizacija

Mnogima je ovaj termin i dalje nepoznat i zbunjujuć. Zapravo, stvar je vrlo jasna, prepustite nama SEO optimizaciju koja je neophodna za bolje pozicioniranje sajta na Google-u.

Internet Marketing

Promocije (kampanje) na društvenim mrežama (Google, Facebook, Instagram) i poboljšanje pozicije. Sve vrste kampanja koje će značajno doprineti vidljivosti i posetama na sajtu.

Domen i Hosting

Mi završavamo sve oko izbora domena, registracije, hostinga i email-a, kao i SSL sertifikata za sigurnu i bezbednu konekciju na Vašem sajtu. Brzi i optimizovani sajtovi.

Grafički Dizajn

Izrada i obrada fotografija, priprema fotografija za sajt ili društvene mreže, optimizacija veličine slika, izrada logotipa, banera, vizit-karti, kataloga, flajera i još mnogo toga...

Redizajn sajta

Ukoliko niste zadovoljni sa postojećim sajtom imate potrebu da menjate sadržaj, nešto uklonite i dodate ili ne možete pronaći starog Web dizajnera, mi ga možemo jednostavno izmeniti.

Konsalting

Pružamo konsalting usluge, savetujemo Vas kako da unapredite svoje poslovanje, kako da se promovišete, kako da izgradite svoj brend, ime i nešto po čemu ćete biti prepoznatljivi.

Podrška 24 / 7

Za sve informacije i pitanja, stojimo Vam na raspolaganju. Dogovaramo sastanak, pričamo o idejama i detaljima, radimo prezentaciju i pravimo sajt na obostrano zadovoljstvo.

Jedinstveno digitalno iskustvo

Mi smo tim ljudi koji putem sopstvenog znanja i iskustava koje smo stekli, donosimo novine i prenosimo sve što smo naučili na Vaše sajtove i promociju Vašeg poslovanja na internetu

Tim

Igor Manić

Web Developer

Marko Andrić

Grafički Dizajner

Jovan Ninković

PHP Developer

Milan Stanojlović

Grafički Dizajner - Praksa

Cenovnik

Standard

300€

 • One page / Multi page

 • Responsive

 • Do 5 stranica

 • 3 slider / baner slike

 • Društvene mreže

Silver

400€

 • Standard paket

 • +

 • Google Mapa

 • Video

 • Parallax efekti

Gold

600€

 • Silver paket

 • +

 • Neograničen broj stranica

 • Domen i Hosting (1 godina)

 • SEO Optimizacija (osnovna)

Platinum

900€

 • Gold

 • +

 • Blog

 • Sajt na 2 jezika

 • SEO Optimizacija

* Svi paketi su podložni izmenama i prilagođavanju potrebama korisnika.
* Sajt može biti izrađen u više platforma, u dogovoru sa Vama, kao i prema potrebama sajta.
* Pravimo i sajtove sa online prodavnicom, ali nas morate kontaktirati u vezi ponude za izradu online prodavnice.
* Možete i sami reći svoje ideje za sajt, a mi ćemo poslati ponudu koja odgovara Vašim potrebama.

Izjave klijenata

"Svoju prodaju smo podigli na viši nivo, a i naš glas se čuje dalje zahvaljujući momcima iz PROWeb-a koji su napravili odličan posao sa izradom novog online shop-a."
Aleksandar Mitrović
Coa Nameštaj
"They developed a large multipage website with two languages and a lots of additional functions in just less then a month. We have been cooperating for 4 years without bad experience. "
Kyle Bowers
Joga Klub
"Nisam znao šta ću sa starim sajtom, obratio sam se momcima iz PROWeb-a i napravili su potpuni redizajn sajta i SEO, radio sam vizitkartu, a započeli smo i kampanje."
Bratislav Jovanović
Digit Group
"Napravio sam novu ordinaciju, kompletno su mi je opremili, brendirali, a zatim su napravili brutalan sajt za koji sam dobio samo lepe komentare. Srećan rad, momci!"
Aleksandar Apostoloski
Apostoloski Dental Centar